over de cacaoceremonie

Britt is echt een lieverd, je krijgt direct een goed gevoel bij binnenkomst in haar prachtige stulpje. Hier verzorgt ze ook daadwerkelijk de ceremonie, wat direct een vertrouwt en huiselijk gevoel geeft.
Ze straalt enorm veel rust en liefde uit, wat zo fijn is. De ceremonie is tot in de puntjes verzorgd door Britt, ze laat ook verschillende elementen aan bod komen.
Door deel te nemen aan deze ceremonie heb ik enorm veel inzichten gekregen. Ik merk dat ik echt weer een stukje dichter bij mezelf mag en kan komen. Om dit nog meer te gaan voelen, zal ik voortaan vaker deelnemen aan deze fantastische avonden. Britt laat je ook voelen dat alles wat je voelt er mag zijn, ze staat je de hele avond bij. Ook voelt ze goed aan wat iemand nodig heeft tijdens deze avond.
Ga zo door lieve Britt, je bent een prachtig mens en doet het met zoveel passie en overgave! Alles wat op je pad mag komen is je van harte gegund. Tot snel bij de volgende ceremonie! Liefs en een dikke kus van Janneke.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *