Individual reading

Bij een Individual Reading ontvang ik je op mijn eigen magische plek. Ik ga samen met je zitten en zorg dat jij je optimaal kunt openstellen.

Met mijn hogere bewustzijn kan ik je Chakra’s lezen en je van daaruit begeleiden. Door middel van een gesprek met precies de juiste vragen, kan ik dieper graven en kijken waar bij jou blokkades en trauma’s zitten. Ik stem samen met jou je Chakra’s af en maak je bewust van je gevoelens.

Ook is het mogelijk om in een Individual Reading samen met jou je Persoonlijke Talenten, Gavens en je Hogere Bewustzijn te ontdekken en deze samen verder te ontwikkelen.

In mijn readings communiceer ik met Engelen, Gidsen, Lichtwerkers en Spirits. Hiervan komen altijd de juiste om jou en mij tijdens de reading te begeleiden. Ze helpen ons om je de juiste boodschappen en inzichten te geven.

In de spirituele wereld wordt er altijd gezorgd dat jij precies krijgt wat je nodig hebt op het juiste moment. Voor Inzichten, Spirituele Kennis, Handvatten en Positieve Energie zal ik er voor je zijn.

Wil je meer weten over individual readings? Neem dan contact met me op.