Individual reading

Bij een individual reading ontvang ik je op mijn eigen magische plek. Ik ga samen met je zitten, en zorg dat jij je optimaal kunt openstellen.

Door mijn hoge bewustzijn kan ik je lezen waarbij ik word geholpen door mijn gidsen. Door middel van een gesprek met precies de juiste vragen, kan ik dieper graven en kijken waar bij jou blokkades en trauma’s zitten. Vaak gebruik ik een Chakra reading om te kijken hoe het komt dat jij je zo voelt, en stem samen met jou je Chakra’s af op wat voor jou nodig is om je beter te laten voelen.

Ook is het mogelijk om in een individual reading samen met jou je persoonlijke talenten, gaven en hogere bewustzijn te ontdekken en je te helpen deze verder te ontwikkelen.

In mijn readings communiceer ik met engelen, lichtwerkers, spirits van overledenen en buitenaardse wezens. Hiervan komen altijd de juisten om jou en mij tijdens de reading te begeleiden en deze helpen mij om jou de juiste boodschappen door te geven.

In de spirituele wereld wordt er altijd gezorgd dat jij precies krijgt wat je nodig. Voor inzichten, kennis, handvatten voor de toekomst en een positieve energie boost zal ik er voor je zijn.

Wil je meer weten over individual readings? Neem dan contact met me op.