Cacao Ceremonies

Ontdek de magie van Cacao, een plantmedicijn dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor haar lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele voordelen.
Stap binnen in de betoverde wereld van Cacao ceremonies en laat je meevoeren op een reis van transformatie en healing.

 

Cacao, afkomstig van de Theobroma Cacao-Boom, is niet zomaar een lekkernij. Het is een heilige plant die al duizenden jaren wordt gebruikt als een medicijn in Midden- en Zuid-Amerika. Tijdens Cacao Ceremonies wordt Cacao gebruikt als een medicijn voor de ziel, een bron van genezing en verbinding met ons zelf en anderen.

Laten we eens kijken naar de vele voordelen van Cacao op verschillende niveaus:

Lichamelijke voordelen: Cacao is rijk aan voedingsstoffen en antioxidanten die ons lichaam voeden en ondersteunen. Het bevat magnesium, ijzer, calcium, en andere mineralen die essentieel zijn voor onze gezondheid. Cacao kan ook de bloeddruk verlagen en endorfines vrijmaken, wat resulteert in een gevoel van geluk en tevredenheid.

Emotionele voordelen: Cacao heeft een hart openend effect, waardoor we diepere verbindingen met ons zelf en anderen kunnen ervaren. Het kan ons helpen emoties te ontdekken, te uiten en los te laten. Tijdens een Cacao Ceremonie kunnen we ons bewust worden van vastgehouden pijn, verdriet of blokkades en deze liefdevol transformeren. Cacao nodigt ons uit om met compassie naar onszelf te kijken en helpt bij het bevorderen van zelfacceptatie en zelfliefde.

Mentale voordelen: Cacao heeft het vermogen om onze geest te kalmeren en ons in een staat van helderheid en focus te brengen.
Het stimuleert de aanmaak van neurotransmitters zoals serotonine en dopamine, die verantwoordelijk zijn voor ons welzijn en geluk. Tijdens een Cacao Ceremonie kunnen we helderheid krijgen over onze doelen, intenties en levenspad. Het opent de deur naar creativiteit en inspiratie.

Spirituele voordelen: Cacao wordt vaak beschouwd als een hulpmiddel voor spirituele groei en bewustwording. Het opent de poort naar ons hart en onze ziel, waardoor we diepere verbindingen kunnen maken met onze innerlijke wijsheid en hogere zelf.

Iedere maand kun je je aanmelden voor een Cacao Ceremonie bij mij in het veilige, magische paleis.
Hier zal ik jou of de groep met veel liefde en warme moederenergie begeleiden zodat jij er alles uit kunt halen. Hierbij gebruik ik prachtige ceremonie muziek, verschillende elementen, kristallen, kleuren, gechannelde meditaties, symbolische activiteiten, helende en bovennatuurlijke krachten. Het programma wordt ingewijd met ieder zijn eigen Intenties en moeder Cacao doet haar werk zelf.

Na het deelnemen van een Cacao Ceremonie begeleid ik je bij de integratie als je daar behoefte aan hebt.

Mocht dit je aanspreken maak dan een afspraak bij mij.

Heb je nog vragen ben ik altijd bereikbaar. op Info@britthealing.nl

Liefs Moeder Cacao en Britt