Healing&vibes

Dit zijn avonden die ik in elkaar zet voor een groep mensen die zich hebben aangemeld. Op intuïtie kies ik de juiste mensen voor dezelfde avond.
Mijn doel voor de avond is ten eerste de groep verbinden. Dit lukt vaak heel makkelijk door gebruik van de juiste VIBES. Ik werk ook met stenen, heerlijke geuren en mooie kleuren licht. Ik heb voor ieder geplande avond een heel programma in elkaar gezet wat ik bij de groep vind passen. Iedere avond is anders, er wordt wel altijd muziek gedraaid en ook zelf gemaakt, de avond is altijd verzorgd met gezonde hapjes en drankjes en iedereen behandeld elkaar met liefde en respect.

Wat er gebeurd op zo'n avond met mensen die zich openstellen en dit met zijn alle aan gaan is zo magisch! Vaak zie je ook dat sommige mensen zo sterk verbonden zijn dat ze elkaar in de toekomst weer tegenkomen op hun pad en elkaar helpen met hun levensmissie. De avond geeft een en al: Positiviteit, erkenning, VIBES, onvergetelijke momenten, lessen om mee te nemen, Love & Light, en een trots om je zo open te durven te stellen bij wild vreemden!