Healing&vibes

Dit zijn activiteiten die ik organiseer voor groepen mensen waarbij een bepaald thema centraal staat. Denk hierbij aan Moonlight Circles, Helende Boswandelingen, Muzikale Jam-sessies, Collectief Manifesteren of Women Circles.

Mijn doel tijdens zo’n activiteit is ten eerste de groep verbinden met de juiste VIBES.
Ik werk hierbij veel met kristallen, heerlijke geuren, verschillende kleuren licht en muziek om alle zintuigen en het hogere bewustzijn te openen.

Ik stel bij iedere activiteit een programma samen dat past bij de deelnemers. Iedere activiteit of ceremonie is anders en is altijd verzorgd met gezonde hapjes en drankjes. Liefde en Respect voor elkaar staan centraal.

Het is zo Magisch wat er op zo’n activiteit gebeurt als iedereen zich openstelt en met elkaar verbindt! Alles mag, alles kan en iedereen mag zichzelf zijn. Vaak zie je ook dat sommige mensen zo sterk met elkaar verbonden raken dat ze elkaar in de toekomst weer op hun pad tegenkomen en elkaar helpen met hun Levensmissie. De avond geeft een en al Positiviteit, Erkenning, GOOD VIBES, Onvergetelijke Momenten, Levenslessen en Feeling of Love & Light!