Over Britt

Mijn naam is Britt van Luijtelaar.
Voor veel mensen hangt er aan spiritualiteit een kaartje dat het "zweverig" is. Voor mij totaal iets anders. Voor mij is het zelfontwikkeling met een invulling van dingen die je leuk en interessant vindt. Voor iedereen zijn dat andere dingen. Mijn interesse ligt vooral bij het healen van de mens.
Voor mij is spiritualiteit al begonnen als kind. Ik had het heel sterk met dromen, ik voelde energie├źn van mensen en had sterk ontwikkeld empathisch vermogen. Ik ben in een heel warm gezin opgegroeid waar ik altijd mezelf heb mogen zijn en dus ook mezelf daarin heb kunnen ontwikkelen. Daar begon het contact met mijn overleden oma die nu al jaren mijn gids is. Naast het gezin waar ik in opgegroeid ben heb ik heel wat te voortduren gehad op mijn levenspad. (hier wil ik alles over vertellen als we elkaar ontmoeten). Wel merkte ik verschillende periodes in mijn leven dat mijn spiritualiteit even vast liep en dan zat ik ineens weer in een transformatie proces.

De laatste jaren merkte ik dat ik heel veel dingen opgekropt had en telkens opnieuw in bepaalde patronen viel en niet verder kwam met wat ik eigenlijk wilde.
Ik ben in therapie gegaan en ik ben alle pijn die ik van binnen had zitten aan gegaan. Veel gehuild, gepraat en merkte dat het delen van mijn emoties echt hielp. Als een sneltrein begon mijn pad zich mooier te ontwikkelen. Doordat ik dit ben aangegaan met mezelf voelde ik mij naar een tijd zo licht. Ik heb door middel van therapie, spirituele hulp maar vooral door mijn eigen krachten mezelf geheald. Zo begon ik steeds meer bij ander te voelen wat ze nodig hebben, ik maakte kennis met meerdere gidsen die altijd bij mij zijn en die mij in positieve zin zullen ondersteunen andere mensen te healen. Samen met hun begon ik een ontdekkingstocht. Ik kon ineens chakra's voelen, ik kon pijnen weghalen (reiki), mijn intuïtie werd sterker. Ik kreeg de juiste vragen binnen om te stellen, en heel sterk contact met overleden mensen en zo begon ik meer te leren en te beseffen dat dit echt is wat ik goed kan en wil.

Ik wil mensen helpen en healen! Ieder op zijn eigen manier en op zijn eigen kunnen. Dat is mijn talent ik kan wel alles voor jou invullen maar dat ik niet mijn taak, mijn taak is om jou een steun in de rug te geven hoe jij jezelf kan healen. We kunnen samen opzoek naar jou gaves en talenten. Ik kan door middel van de juiste vragen te stellen jou inzichten geven die jou verder zullen helpen op je pad.
Ik ben zelf heel open over alles wat ik heb meegemaakt, wat ik gedaan heb, hoe ik met dingen om ben gegaan en vind daarom ook niets gek of raar. Mensen durven zich daarom ook open te stellen bij mij en kunnen we samen kijken wat jij nodig hebt.
-Liefs-