Zo mooi, geen oordelen maar begrip

Voor de eerste keer in mijn leven dat ik naar een healing avond ga. Best spannend om jezelf "bloot" te geven of kwetsbaar op te stellen. Het voelt een beetje onwennig maar al snel voel je positieve vibraties en goede intenties van de anderen. Ik ben vaker naar spirituele avonden gegaan maar omdat de setting thuis is en in een fijne ambiance voel je je snel op je gemak. Als de ronde steen rondgaan en je mag hem vasthouden en vertellen wat je los wil laten voel je de veiligheid en warmte. Als Iedereen op zijn moment verteld over zichzelf voel je de verbindingen onderling naar boven komen. Wat er dan gebeurt is niet onder woorden te brengen. Het is meer dan alleen onder gelijkgestemden te zijn. Je voelt je niet alleen staan. Je voelt dat anderen met dezelfde dingen bezig zijn. Dat is heel mooi om te ervaren. Het respect naar elkaar is dan zo groot. Het gevoel dat je dezelfde dingen ervaart, kunt delen, de ander je begrijpt zonder teveel woorden.....dat heelt al zoveel. Er worden wijze dingen verwoord en doorvoelt ...zo mooi....geen oordelen maar begrip....oprecht meeleven.
Samen eten....muziek luisteren....dansen...jezelf mogen zijn. Afsluiten met een prachtige.. krachtige bijna lichtgevende... doorwerkende meditatie.....zo mooi. Mijn dank is groot.
Groetjes Chantal