Liefs Erika

Afgelopen weekend ben ik bij Britt&Healing geweest, voor een verbonden vrouwen avond. Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten dus dat deed ik ook niet. Bij aankomst werd ik met veel warmte ontvangen door Britt en kreeg een lekker welkoms drankje. Het huis was al gevuld met andere lieve mooie vrouwen en al meteen was de sfeer heel gemoedelijk en erg vriendelijk van aard. Nog even gewacht tot de laatste gearriveerd was en bij binnenkomst van de laatste vrouw begon de avond zoals die bedoeld was “ de sharing&Verbinden met elkaar. Ieder deelde haar verhaal en erna werd er in alle rust en gezelligheid met elkaar gesproken en verbonden.Britt had allerlei lekkers kwa eten en drinken verzorgd en een TOP sfeertje was gecreëerd waarin je je meteen thuis voelt en op je gemak bent. Britt is een wijze jonge vrouw die weet wat ze doet en de juiste schakel vormt voor verbinding.

Dank je wel lieve Britt 💞

Liefs Erika ✨